Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 27 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytuł ▼ (malejąco)Autor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1989
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesteroluEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Pecka; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zawartość wybranych substancji azotowych w surowicy krwi tuczników żywionych paszą z udziałem śruty rzepakowej z odmian jednozerowychEugeniusz Grela; Jerzy Truchlińskiartykuł1991
Przejdź do zbioru
Zastosowanie kiszonki z ziemniaków surowych w żywieniu tucznikówAntoni Lipiec; Emilia Sanecka; Eugeniusz Grelaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego udziału śruty rzepakowej i poziomu białka w dawkach dla tuczników na masę i obraz morfologiczny tarczycy i wątrobyEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Maria Saba; Władysława Królartykuł1983
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kirsten Jakobsenartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwiEugeniusz Grela; Wacław Krasuckiartykuł1994
Przejdź do zbioru
Wpływ różnych zbóż w mieszankach dla tuczników na wzrost, otłuszczenie tusz i skład kwasów tłuszczowych w słoninieEugeniusz Grelaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ rodzaju tłuszczu i dodatku witaminy E w żywieniu świń na wzrost zwierząt, zawartość alfa-tokoferolu i cholesterolu w niektórych tkankach oraz skład kwasów tłuszczowych w słoninieEugeniusz Grelaartykuł1993
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu białka i rodzaju pasz energetycznych w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Jan Masiulanis; Kazimierz Wideńskiartykuł1985
Przejdź do zbioru
Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoninyAntoni Lipiec; Eugeniusz Grela; Jan Biesaga; Wacław Krasuckiartykuł1994
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mlekaEugeniusz Grela; Wacław Krasuckiartykuł1996
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tucznikówAgata Rabos; Czesław Uzar; Eugeniusz Grela; Jadwiga Bachanek; Robert Krusińskiartykuł1996
Przejdź do zbioru
Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchejEugeniusz Grela; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdackiartykuł1979
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1979
Przejdź do zbioru
Poekstrakcyjna śruta z rzepaku „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grelaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i zawartość kwasów tłuszczo ych w słoninie i sadle tuczników w zależności od pory roku, masy ciała i płciEugeniusz Grela; Jacek Rączkiewicz; Kazimierz Wideńskiartykuł1984
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i cechy wątroby tuczników w zależności od poziomubiałka i energii w dawkachEugeniusz Grelaartykuł1983
Znaleziono 27 rekordów