Zaznacz: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1989 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesterolu
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesterolu Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Pecka; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zawartość wybranych substancji azotowych w surowicy krwi tuczników żywionych paszą z udziałem śruty rzepakowej z odmian jednozerowych
Przejdź do zbioru
Zawartość wybranych substancji azotowych w surowicy krwi tuczników żywionych paszą z udziałem śruty rzepakowej z odmian jednozerowych Eugeniusz Grela; Jerzy Truchliński artykuł 1991 Zaznacz: Zastosowanie kiszonki z ziemniaków surowych w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Zastosowanie kiszonki z ziemniaków surowych w żywieniu tuczników Antoni Lipiec; Emilia Sanecka; Eugeniusz Grela artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego udziału śruty rzepakowej i poziomu białka w dawkach dla tuczników na masę i obraz morfologiczny tarczycy i wątroby
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego udziału śruty rzepakowej i poziomu białka w dawkach dla tuczników na masę i obraz morfologiczny tarczycy i wątroby Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Maria Saba; Władysława Król artykuł 1983 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kirsten Jakobsen artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwi
Przejdź do zbioru
Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwi Eugeniusz Grela; Wacław Krasucki artykuł 1994 Zaznacz: Wpływ różnych zbóż w mieszankach dla tuczników na wzrost, otłuszczenie tusz i skład kwasów tłuszczowych w słoninie
Przejdź do zbioru
Wpływ różnych zbóż w mieszankach dla tuczników na wzrost, otłuszczenie tusz i skład kwasów tłuszczowych w słoninie Eugeniusz Grela artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ rodzaju tłuszczu i dodatku witaminy E w żywieniu świń na wzrost zwierząt, zawartość alfa-tokoferolu i cholesterolu w niektórych tkankach oraz skład kwasów tłuszczowych w słoninie
Przejdź do zbioru
Wpływ rodzaju tłuszczu i dodatku witaminy E w żywieniu świń na wzrost zwierząt, zawartość alfa-tokoferolu i cholesterolu w niektórych tkankach oraz skład kwasów tłuszczowych w słoninie Eugeniusz Grela artykuł 1993 Zaznacz: Wpływ poziomu białka i rodzaju pasz energetycznych w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu białka i rodzaju pasz energetycznych w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Jan Masiulanis; Kazimierz Wideński artykuł 1985 Zaznacz: Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoniny
Przejdź do zbioru
Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoniny Antoni Lipiec; Eugeniusz Grela; Jan Biesaga; Wacław Krasucki artykuł 1994 Zaznacz: Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mleka
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mleka Eugeniusz Grela; Wacław Krasucki artykuł 1996 Zaznacz: Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników Agata Rabos; Czesław Uzar; Eugeniusz Grela; Jadwiga Bachanek; Robert Krusiński artykuł 1996 Zaznacz: Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej Eugeniusz Grela; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1979 Zaznacz: Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1979 Zaznacz: Poekstrakcyjna śruta z rzepaku „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Poekstrakcyjna śruta z rzepaku „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela artykuł 1991 Zaznacz: Otłuszczenie tusz i zawartość kwasów tłuszczo ych w słoninie i sadle tuczników w zależności od pory roku, masy ciała i płci
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i zawartość kwasów tłuszczo ych w słoninie i sadle tuczników w zależności od pory roku, masy ciała i płci Eugeniusz Grela; Jacek Rączkiewicz; Kazimierz Wideński artykuł 1984 Zaznacz: Otłuszczenie tusz i cechy wątroby tuczników w zależności od poziomubiałka i energii w dawkach
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i cechy wątroby tuczników w zależności od poziomubiałka i energii w dawkach Eugeniusz Grela artykuł 1983