Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 27 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania oleju sojowego i witaminy E w żywieniu świń na wzrost i skład chemiczny tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kirsten Jakobsenartykuł1991
Przejdź do zbioru
Aktywność aminotransferazy asparaginianowej i alaninowej oraz fosfatazy kwaśnej i zasadowej w zależności od rodzaju pasz energetycznych oraz ekstruderatu mocznikowego w żywieniu krów mlecznychEugeniusz Grela; Jerzy Truchliński; Tadeusz Sorokaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Nasiona grochu w mieszankach z pszenżytem w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Henryk Skórnicki; Robert Krusiński; Wacław Krasucki; Władysława Królartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ różnych zbóż w mieszankach dla tuczników na wzrost, otłuszczenie tusz i skład kwasów tłuszczowych w słoninieEugeniusz Grelaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Zawartość wybranych substancji azotowych w surowicy krwi tuczników żywionych paszą z udziałem śruty rzepakowej z odmian jednozerowychEugeniusz Grela; Jerzy Truchlińskiartykuł1991
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część II. Wpływ na otłuszczenie tusz i zawartość cholesteroluEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Pecka; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Poekstrakcyjna śruta z rzepaku „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grelaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Zastosowanie kiszonki z ziemniaków surowych w żywieniu tucznikówAntoni Lipiec; Emilia Sanecka; Eugeniusz Grelaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Efekty zastąpienia poekstrakcyjnej śruty sojowej śrutą z rzepaku "OO" w żywieniu loch prośnych i karmiących. Cz. II. Składniki mlekaEugeniusz Grela; Wacław Krasuckiartykuł1992
Przejdź do zbioru
Efektywność probiotyku Velab i antybiotyku Avotan w odchowie prosiątAntoni Lipiec; Eliza Pietryka; Eugeniusz Grelaartykuł1995
Przejdź do zbioru
Wpływ skarmiania mieszanki pełnoporcjowej z udziałem śruty rzepakowej "00" w żywieniu loch na wskaźniki hematologicznei zawartości składników mineralnych krwiEugeniusz Grela; Wacław Krasuckiartykuł1994
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tucznikówAgata Rabos; Czesław Uzar; Eugeniusz Grela; Jadwiga Bachanek; Robert Krusińskiartykuł1996
Przejdź do zbioru
Wpływ makuchu z rzepaku „OO” w żywieniu loch prośnych i karmiących na skład chemiczny siary i mlekaEugeniusz Grela; Wacław Krasuckiartykuł1996
Przejdź do zbioru
Wpływ rodzaju tłuszczu i dodatku witaminy E w żywieniu świń na wzrost zwierząt, zawartość alfa-tokoferolu i cholesterolu w niektórych tkankach oraz skład kwasów tłuszczowych w słoninieEugeniusz Grelaartykuł1993
Przejdź do zbioru
Wpływ nasion grochu, peluszki i łubinu żółtego w żywieniu tuczników na wzrost zwierząt i skład chemiczny słoninyAntoni Lipiec; Eugeniusz Grela; Jan Biesaga; Wacław Krasuckiartykuł1994
Przejdź do zbioru
Otłuszczenie tusz i cechy wątroby tuczników w zależności od poziomubiałka i energii w dawkachEugeniusz Grelaartykuł1983
Przejdź do zbioru
Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchejEugeniusz Grela; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdackiartykuł1979
Znaleziono 27 rekordów