Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 9 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Metabolizm składników pokarmowych w liściach różnych odmian kapusty pastewnej w okresie wegetacjiMaria Bubiczartykuł1977/1978
Przejdź do zbioru
Wpływ różnych metod konserwowania liści kapusty pastewnej na zawartość składników pokarmowychMaria Bubiczartykuł1977/1978
Przejdź do zbioru
Zawartość składników pokarmowych w różnych odmianach kapusty pastewnej Brassica oleracea L. var. acephala DCMaria Bubiczartykuł1976
Przejdź do zbioru
Zaopatrzenie w cynk roślin żyta na plantacjach produkcyjnychLucyna Kozak; Maria Bubicz; Maria Mikos-Bielak; Zofia Wardaartykuł1996
Przejdź do zbioru
Zawartość i pobranie cynku przez owies pochodzący z pól rolników indywidualnychLucyna Kozak; Maria Bubicz; Maria Mikos-Bielak; Zofia Wardaartykuł1995
Przejdź do zbioru
Wpływ konserwantów na aktywność proteolityczną enzymów w sokach otrzymanych z zielonych części roślinBarbara Baraniak; Maria Bubiczartykuł1994
Przejdź do zbioru
Procesy sorpcyjno-desorpcyjne cynku w glebachIzabella Jackowska; Maria Bubicz; Ryszard Gąszczyk; Tadeusz Paszkoartykuł1995
Przejdź do zbioru
Wybrane własności odżywcze i funkcjonalne koncentratów białkowych otrzymanych z soku liści tytoniuBarbara Baraniak; Małgorzata Niezabitowska; Maria Bubiczartykuł1993
Przejdź do zbioru
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczejApolonia Korzeń; Maria Bubicz; Stanisław Korzeńartykuł1989
Znaleziono 9 rekordów