Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 52 rekordy
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca) ▼ (malejąco)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutriiStanisław Wójcik; Zdzisław Zdybickiartykuł1954
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świńAntoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowskiartykuł1975
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1989
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiecJan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1992
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiartykuł1972
Przejdź do zbioru
Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznychJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkachJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1993
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowegoJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowegoJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznychJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1994
Przejdź do zbioru
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznychJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1988
Przejdź do zbioru
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnejKazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1966
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznychBogusław Makarski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach paszJerzy Turski; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnejRyszard Jagiełło; Stanisław Wójcikartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszeniaFranciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1963
Znaleziono 52 rekordy