Zaznacz: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1993 Zaznacz: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1989 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zawartość wybranych składników azotowych osocza krwi kurcząt w zależności od ilości i rodzaju białka w paszy
Przejdź do zbioru
Zawartość wybranych składników azotowych osocza krwi kurcząt w zależności od ilości i rodzaju białka w paszy Bogusław Makarski; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1993 Zaznacz: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki artykuł 1972 Zaznacz: Wpływ żywienia białkowego na wyniki odchowu loszek
Przejdź do zbioru
Wpływ żywienia białkowego na wyniki odchowu loszek Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerów Jan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcik artykuł 1984 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcji Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Wpływ stosowania w mieszankach owsa odtłuszczonego na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność proteolityczną trzustki kurcząt rzeźnych
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania w mieszankach owsa odtłuszczonego na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność proteolityczną trzustki kurcząt rzeźnych Adam Liczmański; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń Antoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowski artykuł 1975 Zaznacz: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1982 Zaznacz: Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątroby Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1980-1981 Zaznacz: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki
Przejdź do zbioru
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustki Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1989 Zaznacz: Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowego Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1979 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych
Przejdź do zbioru
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnych Jan Masiulanis; Stanisław Wójcik artykuł 1989