Zaznacz: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski w okresie wiosenno-letnim
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski w okresie wiosenno-letnim Renata Klebaniuk artykuł 2001 Zaznacz: Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych
Przejdź do zbioru
Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Wpływ dodatku fitazy mikrobiologicznej i kwasu cytrynowego na zawartość składników mineralnych w wybranych tkankach loch
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku fitazy mikrobiologicznej i kwasu cytrynowego na zawartość składników mineralnych w wybranych tkankach loch Anna Czech; Bożena Pradyszczuk; Eugeniusz R. Grela; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres zimowy
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres zimowy Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Przejdź do zbioru
Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Małgorzata Kwiecień; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli
Przejdź do zbioru
Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk; Stanisław Wójcik artykuł 1997 Zaznacz: Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Przejdź do zbioru
Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Jan Matras; Renata Klebaniuk artykuł 1999 Zaznacz: Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin
Przejdź do zbioru
Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2000 Zaznacz: Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88
Przejdź do zbioru
Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88 Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003