Wyniki wyszukiwania
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVIII 23
- Rok: 2000
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 34
- Rok: 2003
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXIII 12
- Rok: 2005
Jakość mięsa tuczników zakwalifikowanych do poszczególnych klas w systemie EUROP
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XX 11
- Rok: 2002
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F₁ z rasą angus opasanych paszami gospodarskimi
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XX 5
- Rok: 2002
Wyświetlono 5 rekordów
Znaleziono 5 rekordów