Wyniki wyszukiwania
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XLIV 25
- Rok: 1989
Wartość pokarmowa lucerny i białka lucerny mieszańcowej (Medicago media Pers)
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Apolonia Korzeń
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXVII 28
- Rok: 1972
Porównanie niektórych metod ilościowego oznaczania ligniny w słomach czterech podstawowych gatunków zbóż
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Apolonia Korzeń
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XIV 12
- Rok: 1959
Wyświetlono 3 rekordy
Znaleziono 3 rekordy