Wyniki wyszukiwania
Badania współzależności między cechami rzeźnymi i jakością mięsa a wybranymi parametrami jakości zdrowotnej mięsa lekkich jagniąt rzeźnych
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 21
- Rok: 2003
Wartość rzeźna i jakość mięsa jagniąt w zależności od przyrostów w okresie ssania. I. Tucz do średnich standardów wagowych (20-30 kg)
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XX 19
- Rok: 2002
Wartość rzeźna i jakość mięsa jagniąt w zależności od przyrostów w okresie ssania. II. Tucz do wysokich standardów wagowych (30-40 kg)
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XX 20
- Rok: 2002
Wyświetlono 3 rekordy
Znaleziono 3 rekordy