Wyniki wyszukiwania
Wzrost drożdży w podłożach o różnej zawartości ekstraktu, wyosobnionych z zagęszczonego soku jabłkowego
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XXXVIII/XXXIX 35
- Rok: 1983/1984
Aktywność fermentacyjna drożdży w sokach jabłkowych o różnym stężeniu ekstraktu
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XL 29
- Rok: 1985
Ciepłooporność osmofilnych drożdży zagęszczonych soków jabłkowych
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XLV 19
- Rok: 1990
Wyświetlono 3 rekordy
Znaleziono 3 rekordy