Wyniki wyszukiwania
Wpływ wybranego preparatu enzymatycznego na zawartość substancji lotnych w sokach dietetycznych kapusty
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XLIX SUPPL. 25
- Rok: 1994
Zawartość makro- i mikroelementów w sokach dietetycznych z kapusty głowiastej białej, otrzymanych drogą obróbki enzymatycznej
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura
- Tom/numer: XLIX SUPPL. 26
- Rok: 1994
Wpływ odmiany na skład chemiczny soków z kapusty
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE, Horticultura
- Tom/numer: IX SUPPLEMENTUM
- Rok: 2001
Wyświetlono 3 rekordy
Znaleziono 3 rekordy