Wyniki wyszukiwania
Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Autor:
- Rok publikacji: 2022
Naturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Naturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
- Wersja: 1.0
Probiotic bacteria as tool to extend shelf life and increase consumer quality of low-processed foods
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Probiotic bacteria as tool to extend shelf life and increase consumer quality of low-processed foods
- Autor:
- Rok publikacji: 2022
Naturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Naturalne elicytory w produkcji ziół o podwyższonej jakości prozdrowotnej i konsumenckiej; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
- Wersja: 1.0
Wyświetlono 5 rekordów
Znaleziono 5 rekordów