Wyniki wyszukiwania
Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Autor:
- Rok publikacji: 2022
Expression analysis of genes involved in sesquiterpene lactones biosynthesis in the Chamisso arnica (Arnica chamissonis Less.) – MINIATURA 5 – research data
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Expression analysis of genes involved in sesquiterpene lactones biosynthesis in the Chamisso arnica (Arnica chamissonis Less.) – MINIATURA 5 – research data
- Autor: Magdalena Sozoniuk – twórca, kierownik projektu
- Rok publikacji: 2023
Immunological and oxidoreduction indicators in biological material (yolk blood) taken from turkeys receiving antibiotics
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Immunological and oxidoreduction indicators in biological material (yolk blood) taken from turkeys receiving antibiotics
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
- Wersja: 1.0
The wild population of the American mink Neogale vison in the south-eastern Poland
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: The wild population of the American mink Neogale vison in the south-eastern Poland
- Autor: Marek Nieoczym – twórca
- Rok publikacji: 2022
Immunological, oxidoreductive, biochemical indicators, microbial enzymes in biological material taken from rats fed a diet with the addition of various sources of fiber and copper nanoparticles
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Immunological, oxidoreductive, biochemical indicators, microbial enzymes in biological material taken from rats fed a diet with the addition of various sources of fiber and copper nanoparticles
- Autor:
- Jerzy Juśkiewicz – twórca / kierownik projektu
- Katarzyna Ognik – twórca
- Bartosz Fotschki – naukowiec
- Magdalena Krauze – naukowiec
- Ewelina Cholewińska – naukowiec
- Anna Stępniowska – naukowiec
- Krzysztof Tutaj – naukowiec
- Dorota Napiórkowska – pomocniczy członek zespołu
- Irena Godycka-Kłos – pomocniczy członek zespołu
- Łucja Brzuzan – pomocniczy członek zespołu
- Rok publikacji: 2023
- Wersja: 1.0
Probiotic bacteria as tool to extend shelf life and increase consumer quality of low-processed foods
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Probiotic bacteria as tool to extend shelf life and increase consumer quality of low-processed foods
- Autor:
- Rok publikacji: 2022
Immunological, oxidoreductive, biochemical indicators, microbial enzymes in biological material taken from rats fed a high-fat diet with the addition of chromium
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Immunological, oxidoreductive, biochemical indicators, microbial enzymes in biological material taken from rats fed a high-fat diet with the addition of chromium
- Autor:
- Jerzy Juśkiewicz – twórca / kierownik projektu
- Katarzyna Ognik – twórca
- Bartosz Fotschki – naukowiec
- Magdalena Krauze – naukowiec
- Ewelina Cholewińska – naukowiec
- Anna Stępniowska – naukowiec
- Dorota Napiórkowska – członek zespołu
- Przemysław Zduńczyk – członek zespołu
- Irena Godycka-Kłos – pomocniczy członek zespołu
- Katarzyna Jaworska – pomocniczy członek zespołu
- Łucja Brzuzan – pomocniczy członek zespołu
- Rok publikacji: 2023
- Wersja: 1.0
Selection of non-conventional yeasts that limit the growth of Penicillium roqueforti fungi posing a threat in bakery products
- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Selection of non-conventional yeasts that limit the growth of Penicillium roqueforti fungi posing a threat in bakery products
- Autor: Izabela Podgórska-Kryszczuk – Kierownik projektu- twórca
- Wersja: 1.0
Wyświetlono 9 rekordów
Znaleziono 9 rekordów