Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 17 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowyJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikartykuł1987
Przejdź do zbioru
Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznychJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesiennyJan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniukartykuł2003
Przejdź do zbioru
Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniukartykuł2003
Przejdź do zbioru
Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłychJan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniukartykuł2003
Przejdź do zbioru
Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślinBarbara Bujanowicz; Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniukartykuł2000
Przejdź do zbioru
Zawartość składników pokarmowych i mineralnych w nasionach grochu (Pisum sativum), lędźwianu (Lathyrus sativus), soczewicy (Lens culinaris) i soi (Glicyne max)Jan Wojtasik; Paulina Stępniak-Sołygaartykuł2003
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkachJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1993
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie paszJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikartykuł1987
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowegoJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowegoJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiecJan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1992
Przejdź do zbioru
Bilansowanie żywienia krów mlecznych przy zastosowaniu francuskiego systemu INRA 1988Jan Matras; Jan Wojtasik; Małgorzata Kwiecień; Stanisław Wójcikartykuł1995
Przejdź do zbioru
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznychJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1994
Przejdź do zbioru
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznychJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1988
Przejdź do zbioru
Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woliJan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk; Stanisław Wójcikartykuł1997
Znaleziono 17 rekordów