Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 15 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowegoAnna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Katarzyna Wiercińskaartykuł1994
Przejdź do zbioru
Polimorfizm białek mleka w różnych grupach genetycznych krów z regionu środkowo-wschodniej PolskiJoanna Barłowskaartykuł2001
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash contentAnna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukartykuł1999
Przejdź do zbioru
Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnychAnna Drozd; Anna Litwińczuk; Beata Pokora; Joanna Barłowskaartykuł1998
Przejdź do zbioru
Porównanie wartości rzeźnej oraz jakości mięsa krów i jałowiec z okresu żywienia letniego i zimowegoAnna Litwińczuk; Danuta Borkowska; Jerzy Gnyp; Joanna Barłowskaartykuł1995
Przejdź do zbioru
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii RolniczejAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierskaartykuł1996
Przejdź do zbioru
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krówAnna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florekartykuł1996
Przejdź do zbioru
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowegoAnna Litwińczuk; Beata Markiewicz; Bożena Różańska; Joanna Barłowska; Mariusz Florekartykuł1997
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat contentAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczukartykuł1999
Przejdź do zbioru
Porównanie wydajności i składu mleka krów rasy czarno-białej i jersey oraz mieszańców F₁(cb x jersey) ze szczególnym uwzględnieniem polimorfizmu białekAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Witold Chabuz; Zygmunt Litwińczukartykuł1997
Przejdź do zbioru
Sezonowość produkcji i jakości mleka towarowego w Regionie ŚwiętokrzyskimAnna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Tomasz Grodzicki; Zenobia Pilszczak-Urbanartykuł2003
Przejdź do zbioru
Jakość mleka pasteryzowanego dostępnego w sieci detalicznej LublinaAnna Litwińczuk; Jakub Baran; Joanna Barłowska; Monika Kędzierska-Matysekartykuł2003
Przejdź do zbioru
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa pstrągów z rzek PodkarpaciaAnna Litwińczuk; Jarosław Warzybok; Joanna Barłowska; Tomasz Grodzickiartykuł2002
Przejdź do zbioru
Jakość higieniczna mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina i KielcAnna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Jolanta Królartykuł2004
Przejdź do zbioru
Polimorfizm białek mleka w różnych grupach genetycznych krów z regionu środkowo-wschodniej PolskiJoanna Barłowskaartykuł2001
Znaleziono 15 rekordów