Zaznacz: Skład chemiczny mleka nutrii
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny mleka nutrii Stanisław Wójcik; Zdzisław Zdybicki artykuł 1954 Zaznacz: Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świń Antoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowski artykuł 1975 Zaznacz: Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1989 Zaznacz: Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników
Przejdź do zbioru
Efektywność mieszanek pełnodawkowych z udziałem pszenżyta i nasion roślin strączkowych w żywieniu tuczników Eugeniusz Grela; Robert Krusiński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1991 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję loch Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej rui Eugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Król artykuł 1986 Zaznacz: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1992 Zaznacz: Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowej Stanisław Wójcik; Wacław Krasucki artykuł 1972 Zaznacz: Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1991 Zaznacz: Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej
Przejdź do zbioru
Stosowanie Biotanu w tuczu trzody chlewnej Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1966 Zaznacz: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1993 Zaznacz: Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1994 Zaznacz: Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1988 Zaznacz: Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych
Przejdź do zbioru
Elektrochromatograficzne oznaczanie aminokwasów w produktach biologicznych Bogusław Makarski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz
Przejdź do zbioru
Porównanie metod oznaczania frakcji lipidowych w podstawowych rodzajach pasz Jerzy Turski; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej
Przejdź do zbioru
Porównanie zawartości hemicelulozy, celulozy i ligniny z zawartością włókna surowego w zielonkach, sianach i kiszonkach z trawy łąkowej i lucerny siewnej Ryszard Jagiełło; Stanisław Wójcik artykuł 1976 Zaznacz: Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia
Przejdź do zbioru
Wartość pokarmowa lucerny (Medicago media Pers.) w zależności od częstotliwości jej koszenia. Część II. Zawartość składników pokarmowych w sianie lucerny w zależności od sposobów suszenia Franciszek Pawłowski; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik artykuł 1963