Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 52 rekordy
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytuł ▼ (malejąco)Autor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkachJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Sorokaartykuł1993
Przejdź do zbioru
Żyto i poekstrakcyjna śruta rzepakowa „OO” w żywieniu tucznikówEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1989
Przejdź do zbioru
Zróżnicowany poziom i jakość białka oraz rodzaj pasz energetycznych w żywieniu loszek. Część I. Wpływ na wzrost i objawy pierwszej ruiEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Zawartość wybranych składników azotowych osocza krwi kurcząt w zależności od ilości i rodzaju białka w paszyBogusław Makarski; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1993
Przejdź do zbioru
Zawartość Ca, P i Mg w rocznym odroście roślinności pastwiskowejStanisław Wójcik; Wacław Krasuckiartykuł1972
Przejdź do zbioru
Wpływ żywienia białkowego na wyniki odchowu loszekKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanych dawek Flawomycyny i Ridzolu na zawartość potasu i żelaza w osoczu krwi kurcząt brojlerówJan Masiulanis; Ryszard K. Pisarski; Stanisław Wójcikartykuł1984
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego poziomu żywienia energetycznego loch w początkowym i końcowym okresie ciąży na wyniki reprodukcjiKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1991
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego jakościowo żywienia energetycznego na reprodukcję lochEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcik; Władysława Królartykuł1986
Przejdź do zbioru
Wpływ stosowania w mieszankach owsa odtłuszczonego na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność proteolityczną trzustki kurcząt rzeźnychAdam Liczmański; Jan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiecJan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1992
Przejdź do zbioru
Wpływ preparatu Grofas na wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi świńAntoni Polonis; Leon Saba; Stanisław Wójcik; Zbigniew Białkowskiartykuł1975
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tucznikówna niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek.Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnychKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1982
Przejdź do zbioru
Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część I. Cechy anatomiczne przewodu pokarmowego oraz serca i wątrobyKazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1980-1981
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawekJan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczykartykuł1976
Przejdź do zbioru
Wpływ owsa i natłuszczania pasz w żywieniu kurcząt brojlerów na wybrane cechy przewodu pokarmowego oraz aktywność amylolityczną trzustkiJan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1989
Przejdź do zbioru
Wpływ jakości białka w żywieniu tuczników na cechy tłuszczu zapasowegoEugeniusz Grela; Kazimierz Wideński; Stanisław Wójcikartykuł1979
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie paszJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikartykuł1987
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowyJan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcikartykuł1987
Przejdź do zbioru
Wpływ formy fizycznej podawanego jęczmienia i natłuszczania mieszanek na wybrane cechy przewodu pokarmowego i aktywność amylolityczną trzustki kurcząt rzeźnychJan Masiulanis; Stanisław Wójcikartykuł1989
Znaleziono 52 rekordy