Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 6 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Wpływ chlorków na zawartość azotu i skład aminokwasowy białka jako wskaźnika wartości pokarmowej kapusty pastewnej (Brassica oleracea L. var. acephala)Władysław Michałekartykuł1992
Przejdź do zbioru
Reakcja sałaty na żywienie azotanami lub amonem w warunkach zróżnicowanych temperatur pożywki mineralnej. I. Wzrost i gospodarka azotowa roślinEdward Borowski; Władysław Michałekartykuł1995
Przejdź do zbioru
Reakcja sałaty na żywienie azotanami lub amonem w warunkach zróżnicowanych temperatur pożywki mineralnej. II. Zawartość i tempo akumulacji podstawowych makroskładników w roślinachEdward Borowski; Władysław Michałekartykuł1995
Przejdź do zbioru
Wpływ czasu i warunków przechowywania na zawartość wybranych składników w liściach sałaty. Cz. I. Zmiany w zawartości wody, azotanów i azotynówEdward Borowski; Władysław Michałekartykuł1994
Przejdź do zbioru
Wpływ chlorków na produktywność i zawartość węglowodanów w liściach sałaty (Lactuca safiva var. capitata L.)Władysław Michałekartykuł1993
Przejdź do zbioru
Wpływ czasu i warunków przechowywania na zawartość wybranych składników w liściach sałaty. Cz. II. Zmiany w zawartości chlorofilu „a” i „b” oraz kwasu L-askorbinowegoEdward Borowski; Władysław Michałekartykuł1994
Znaleziono 6 rekordów