Zaznacz: Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów
Przejdź do zbioru
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek artykuł 1996 Zaznacz: Zmiany zawartości suchej masy w mleku krów w zależności od poziomu tłuszczu i białka
Przejdź do zbioru
Zmiany zawartości suchej masy w mleku krów w zależności od poziomu tłuszczu i białka Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk artykuł 1995 Zaznacz: Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim
Przejdź do zbioru
Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim Anna Litwińczuk; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1988 Zaznacz: Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko
Przejdź do zbioru
Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko Anna Dardzińska; Anna Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko
Przejdź do zbioru
Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko Anna Dardzińska; Anna Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Zawartość makro- i mikroelementów w mięśniach, wątrobie i nerkach u bydła utrzymywanego systemem pastwiskowym i alkierzowym
Przejdź do zbioru
Zawartość makro- i mikroelementów w mięśniach, wątrobie i nerkach u bydła utrzymywanego systemem pastwiskowym i alkierzowym Anna Asarabowska; Anna Drozd-Janczak; Anna Litwińczuk; Ilona Bagłaj; Monika Kędzierska artykuł 1999 Zaznacz: Zastosowanie równań regresji zero-jedynkowej do oceny wartości rzeźnej i jakości mięsa mieszańców świń
Przejdź do zbioru
Zastosowanie równań regresji zero-jedynkowej do oceny wartości rzeźnej i jakości mięsa mieszańców świń Anna Litwińczuk; Mariusz Rudy; Tomasz Cebulak artykuł 2004 Zaznacz: Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych
Przejdź do zbioru
Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Beata Pokora; Joanna Barłowska artykuł 1998 Zaznacz: Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego
Przejdź do zbioru
Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego Anna Litwińczuk; Jolanta Pniewska artykuł 1992 Zaznacz: Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb
Przejdź do zbioru
Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Władysław Zalewski; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1980/81 Zaznacz: Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek
Przejdź do zbioru
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek Anna Litwińczuk; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Wpływ sposobu skórowania na występowanie wad i jakość surowych skór bydlęcych
Przejdź do zbioru
Wpływ sposobu skórowania na występowanie wad i jakość surowych skór bydlęcych Anna Litwińczuk; Wioletta Stanicka artykuł 1999 Zaznacz: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Przejdź do zbioru
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Przejdź do zbioru
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
Przejdź do zbioru
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego Anna Litwińczuk; Ewa Olesiuk; Jolanta Król; Piotr Skałecki artykuł 2000 Zaznacz: Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa pstrągów z rzek Podkarpacia
Przejdź do zbioru
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa pstrągów z rzek Podkarpacia Anna Litwińczuk; Jarosław Warzybok; Joanna Barłowska; Tomasz Grodzicki artykuł 2002 Zaznacz: Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Katarzyna Wiercińska artykuł 1994 Zaznacz: Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Danuta Borkowska; Grzegorz Podolak artykuł 1992 Zaznacz: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1999 Zaznacz: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1999