Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 9 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna koni i jakość mięsa w zależności od wiekuAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł1999
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna koni w zależności od klasy żywcaAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł1996
Przejdź do zbioru
Wpływ otłuszczenia półtusz końskich na jakość mięsaAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł2000
Przejdź do zbioru
Polichlorowane bifenyle i pestycydy w tłuszczu oraz wątrobie koniAgata Znamirowska; Marian Budzyńskiartykuł2004
Przejdź do zbioru
Analiza wartości rzeźnej koni polskich i pochodzenia rumuńskiegoAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł2003
Przejdź do zbioru
Analiza wartości użytkowej mięsa koni polskich i pochodzenia rumuńskiegoAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł2003
Przejdź do zbioru
Badania akumulacji metali ciężkich w tkankach koniAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł2004
Przejdź do zbioru
Ocena wpływu czynników genetycznych i pozagenetycznych na poziom cech pokrojowych koni czystej krwi arabskiej uczestniczących w krajowych pokazach. I. Odziedziczalność i powtarzalność cech pokrojowych koni czystej krwi arabskiej uczestniczących w krajowych pokazachAgata Znamirowska; Anna Gajewska; Marian Budzyńskiartykuł2003
Przejdź do zbioru
Wpływ umięśnienia tusz końskich na skład tkankowy i jakość fizykochemiczną mięsaAgata Znamirowska; Marek Zin; Marian Budzyńskiartykuł2000
Znaleziono 9 rekordów