Zaznacz: Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb
Przejdź do zbioru
Współzależność między dzienną wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników oraz wzajemne zależności pomiędzy nimi określane u krów pierwiastek rasy ncb Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Władysław Zalewski; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1980/81 Zaznacz: Ocena współzależności między wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników u pierwiastek czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf
Przejdź do zbioru
Ocena współzależności między wydajnością mleka a zawartością podstawowych jego składników u pierwiastek czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf Anna Litwińczuk; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1989 Zaznacz: Aktywność niektórych enzymów w surowicy krwi we wczesnym okresie wzrostu jagniąt nizinnych
Przejdź do zbioru
Aktywność niektórych enzymów w surowicy krwi we wczesnym okresie wzrostu jagniąt nizinnych Anna Litwińczuk; Czesława Lipecka; Mirosław Pięta; Tomasz Gruszecki artykuł 1984 Zaznacz: Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowiec z chowu masowego Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Katarzyna Wiercińska artykuł 1994 Zaznacz: Ocena jakości mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina
Przejdź do zbioru
Ocena jakości mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Mariola Pieróg artykuł 1998 Zaznacz: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1999 Zaznacz: Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim
Przejdź do zbioru
Zmiany wydajności i składu chemicznego mleka w okresie laktacji u krów czarno-białych i mieszańców z bydłem holsztyńsko-fryzyjskim Anna Litwińczuk; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1988 Zaznacz: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Przejdź do zbioru
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych
Przejdź do zbioru
Wydajność mleka oraz zawartość białka i jego polimorfizm u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi hf utrzymywanych w gospodarstwach indywidualnych Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Beata Pokora; Joanna Barłowska artykuł 1998 Zaznacz: Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego
Przejdź do zbioru
Wydajność i skład chemiczny mleka krów utrzymywanych w różnych typach gospodarstw okręgu lubelskiego Anna Litwińczuk; Jolanta Pniewska artykuł 1992 Zaznacz: Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna i jakość fizykochemiczna mięsa buhajów i jałówek rasy czarno-białej z gospodarstw indywidualnych Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Danuta Borkowska; Grzegorz Podolak artykuł 1992 Zaznacz: Ocena współzaleźności pomiędzy wartością rzeźną a cechami jakości mięsa u tuczników z regionu lubelskiego
Przejdź do zbioru
Ocena współzaleźności pomiędzy wartością rzeźną a cechami jakości mięsa u tuczników z regionu lubelskiego Anna Litwińczuk; Jan Buczma artykuł 2000 Zaznacz: Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
Przejdź do zbioru
Wartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego Anna Litwińczuk; Ewa Olesiuk; Jolanta Król; Piotr Skałecki artykuł 2000 Zaznacz: Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko
Przejdź do zbioru
Zmiana zakresu przetwórstwa mleka w Spółdzielni Mleczarskiej i jej wpływ na środowisko Anna Dardzińska; Anna Litwińczuk artykuł 2001 Zaznacz: Sezonowość produkcji i jakości mleka towarowego w Regionie Świętokrzyskim
Przejdź do zbioru
Sezonowość produkcji i jakości mleka towarowego w Regionie Świętokrzyskim Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Tomasz Grodzicki; Zenobia Pilszczak-Urban artykuł 2003 Zaznacz: Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego
Przejdź do zbioru
Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego Anna Litwińczuk; Marian Gil; Mariusz Rudy artykuł 2004 Zaznacz: Jakość mleka pasteryzowanego dostępnego w sieci detalicznej Lublina
Przejdź do zbioru
Jakość mleka pasteryzowanego dostępnego w sieci detalicznej Lublina Anna Litwińczuk; Jakub Baran; Joanna Barłowska; Monika Kędzierska-Matysek artykuł 2003 Zaznacz: Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
Przejdź do zbioru
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński Anna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałecki artykuł 2003 Zaznacz: The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
Przejdź do zbioru
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification Anna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałecki artykuł 2005 Zaznacz: Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim
Przejdź do zbioru
Właściwości fizyczne i skład chemiczny mleka towarowego dostarczanego do punktów skupu w regionie lubelskim Anna Litwińczuk; Małgorzata Walczyna; Mariola Pieróg; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001