Wyniki wyszukiwania
Pole wyboru | Miniatura | Tytuł | Autor (Twórca) | Kolekcja | Rok wydania | |
---|---|---|---|---|---|---|
Przejdź do zbioru | Antagonizm bakteryjny w zależności od rodzaju farszu w produkcji kiełbas fermentowanych | J. Uradziński; M. Gomółka-Pawlicka | artykuł | 2000 | ||
Przejdź do zbioru | Występowanie Escherichia coli 0157 u bydła rzeźnego na terenie województwa warmińsko-mazurskiego | D. Pierard; E. Jóźwik; J. Uradziński; L. De Zutter; M. Pastuszczak | artykuł | 2000 | ||
Przejdź do zbioru | Parametry dojrzewania kiełbas fermentowanych, a efekt antagonistycznego oddziaływania bakterii rodzaju Lactobacillus na wybrane patogeny | J. Uradziński; M. Gomółka-Pawlicka | artykuł | 2000 | ||
Wyświetlono 3 rekordy
Znaleziono 3 rekordy