Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 3 rekordy
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Antagonizm bakteryjny w zależności od rodzaju farszu w produkcji kiełbas fermentowanychJ. Uradziński; M. Gomółka-Pawlickaartykuł2000
Przejdź do zbioru
Występowanie Escherichia coli 0157 u bydła rzeźnego na terenie województwa warmińsko-mazurskiegoD. Pierard; E. Jóźwik; J. Uradziński; L. De Zutter; M. Pastuszczakartykuł2000
Przejdź do zbioru
Parametry dojrzewania kiełbas fermentowanych, a efekt antagonistycznego oddziaływania bakterii rodzaju Lactobacillus na wybrane patogenyJ. Uradziński; M. Gomółka-Pawlickaartykuł2000
Znaleziono 3 rekordy