Zaznacz: Ocena zootechniczna punktów kopulacyjnych świń w województwach: chełmskim, lubelskim i zamojskim
Przejdź do zbioru
Ocena zootechniczna punktów kopulacyjnych świń w województwach: chełmskim, lubelskim i zamojskim Aleksander Walkiewicz; Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Krystyna Lecyk; Piotr Kamyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1992 Zaznacz: Wartość rzeźna tuczników rasy puławskiej i mieszańców z rasami polską białą zwisłouchą i pietrain
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna tuczników rasy puławskiej i mieszańców z rasami polską białą zwisłouchą i pietrain Jacek Burdzanowski; Krystyna Lecyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1995 Zaznacz: Jakość mięsa i tłuszczu lekkich tuczników (65 kg) tuczonych na mieszankach ze zróżnicowanym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych
Przejdź do zbioru
Jakość mięsa i tłuszczu lekkich tuczników (65 kg) tuczonych na mieszankach ze zróżnicowanym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych Andrzej Stasiak; Barbara Klocek; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Piotr Kamyk; Zygtmunt Surdacki artykuł 1993 Zaznacz: Skład morfologiczny półtusz świń rasy wbp tuczonych na mieszankach z różnym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych, ubijanych przy 65 kg masy ciała
Przejdź do zbioru
Skład morfologiczny półtusz świń rasy wbp tuczonych na mieszankach z różnym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych, ubijanych przy 65 kg masy ciała Andrzej Stasiak; Barbara Klocek; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Piotr Kamyk; Zygtmunt Surdacki artykuł 1993 Zaznacz: Wzrost i zużycie paszy u tuczników typu pork żywionych mieszankami z różnym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych
Przejdź do zbioru
Wzrost i zużycie paszy u tuczników typu pork żywionych mieszankami z różnym udziałem ziarna zbóż i nasion roślin strączkowych Andrzej Stasiak; Barbara Klocek; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Piotr Kamyk; Zygtmunt Surdacki artykuł 1993 Zaznacz: Ocena zawartości mięsa u tuczników w wybranych gminach województwa lubelskiego
Przejdź do zbioru
Ocena zawartości mięsa u tuczników w wybranych gminach województwa lubelskiego Edyta Kłosowska; Jacek Burdzanowski; Krystyna Lecyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1995 Zaznacz: Ocena cech rzeźnych tuszek typu "brojler-grill" uzyskanych z prosiąt mieszańców PL x syjamska
Przejdź do zbioru
Ocena cech rzeźnych tuszek typu "brojler-grill" uzyskanych z prosiąt mieszańców PL x syjamska Aleksander Walkiewicz; Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz artykuł 1999 Zaznacz: Krzyżowanie świń przy użyciu ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej. Cz. II. Ocena tuczna i rzeźna mieszańców ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Krzyżowanie świń przy użyciu ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej. Cz. II. Ocena tuczna i rzeźna mieszańców ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Piotr Kamyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1987 Zaznacz: Krzyżowanie świń przy użyciu ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej. Cz. III. Ocena jakości mięsa mieszańców ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Krzyżowanie świń przy użyciu ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej. Cz. III. Ocena jakości mięsa mieszańców ras: puławskiej, wielkiej białej polskiej i polskiej białej zwisłouchej Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1987 Zaznacz: Wykorzystanie knurków do produkcji wieprzowiny. Cz. II. Ocena jakości mięsa i tłuszczu knurków rasy polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Wykorzystanie knurków do produkcji wieprzowiny. Cz. II. Ocena jakości mięsa i tłuszczu knurków rasy polskiej białej zwisłouchej Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1986 Zaznacz: Ocena użytkowości rzeźnej świń krzyżowanych ras wielkiej białej polskiej, puławskiej i duroc
Przejdź do zbioru
Ocena użytkowości rzeźnej świń krzyżowanych ras wielkiej białej polskiej, puławskiej i duroc Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Krystyna Lecyk; Piotr Kamyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1991 Zaznacz: Użytkowość rozpłodowa i tuczna świń krzyżowanych ras wielkiej białej polskiej, puławskiej i duroc
Przejdź do zbioru
Użytkowość rozpłodowa i tuczna świń krzyżowanych ras wielkiej białej polskiej, puławskiej i duroc Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Krystyna Lecyk; Piotr Kamyk; Zygmunt Surdacki artykuł 1991 Zaznacz: Wykorzystanie knurków do produkcji wieprzowiny. Cz. I. Ocena tuczna i rzeźna knurków rasy polskiej białej zwisłouchej tuczonych do 100 kg masy ciała
Przejdź do zbioru
Wykorzystanie knurków do produkcji wieprzowiny. Cz. I. Ocena tuczna i rzeźna knurków rasy polskiej białej zwisłouchej tuczonych do 100 kg masy ciała Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1986 Zaznacz: Wpływ niektórych czynników niegenetycznych na użytkowość rozpłodową loch
Przejdź do zbioru
Wpływ niektórych czynników niegenetycznych na użytkowość rozpłodową loch Anna Jóżwiakowska; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1979 Zaznacz: Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej
Przejdź do zbioru
Wpływ kastracji knurków na zawartość kwasów tłuszczowych, cholesterolu i otłuszczenie tusz u świń rasy polskiej białej zwisłouchej Eugeniusz Grela; Jacek Burdzanowski; Zygmunt Surdacki artykuł 1979 Zaznacz: Wpływ udziału krwi dzika (Sus scrofa ferus) i masy ubojowej świniodzików na cechy jakościowe surowca rzeźnego
Przejdź do zbioru
Wpływ udziału krwi dzika (Sus scrofa ferus) i masy ubojowej świniodzików na cechy jakościowe surowca rzeźnego Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2000 Zaznacz: Wpływ zróżnicowanego żywienia loch z wykorzystaniem owsa nagoziarnistego na ich użytkowość rozpłodową oraz wartość tuczną i rzeźną
Przejdź do zbioru
Wpływ zróżnicowanego żywienia loch z wykorzystaniem owsa nagoziarnistego na ich użytkowość rozpłodową oraz wartość tuczną i rzeźną Andrzej Stasiak; Anna Mazur; Jacek Burdzanowski; Małgorzata Sałyga; Marek Babicz; Piotr Kamyk artykuł 2005 Zaznacz: Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy "brojler-grill" świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbp
Przejdź do zbioru
Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy "brojler-grill" świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbp Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2000