Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1993 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1992 Zaznacz: Bilansowanie żywienia krów mlecznych przy zastosowaniu francuskiego systemu INRA 1988
Przejdź do zbioru
Bilansowanie żywienia krów mlecznych przy zastosowaniu francuskiego systemu INRA 1988 Jan Matras; Jan Wojtasik; Małgorzata Kwiecień; Stanisław Wójcik artykuł 1995 Zaznacz: Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1994 Zaznacz: Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Przejdź do zbioru
Struktura produkcji i ocena jakości kiszonek w gospodarstwach woj. zamojskiego specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Jan Matras; Renata Klebaniuk artykuł 1999 Zaznacz: Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1988 Zaznacz: Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli
Przejdź do zbioru
Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk; Stanisław Wójcik artykuł 1997 Zaznacz: Podatność na rozkład w żwaczu dwóch gatunków traw w zależności od nawożenia azotowego i terminu zbioru
Przejdź do zbioru
Podatność na rozkład w żwaczu dwóch gatunków traw w zależności od nawożenia azotowego i terminu zbioru Jan Matras; Marzena Piwko; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1994 Zaznacz: Zawartość ołowiu i kadmu w liściach buraków cukrowych z główkami zaleznie od odległości od szlaku komunikacyjnego
Przejdź do zbioru
Zawartość ołowiu i kadmu w liściach buraków cukrowych z główkami zaleznie od odległości od szlaku komunikacyjnego Jan Matras artykuł 2000 Zaznacz: Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego
Przejdź do zbioru
Produkcja i wykorzystanie zielonek w gospodarstwach środkowo-wschodhniej Polski, specjalizujących się w chowie bydła mlecznego Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Małgorzata Kwiecień; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88
Przejdź do zbioru
Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88 Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: The influence of immunized hen egg yolk preparation on performance of piglets
Przejdź do zbioru
The influence of immunized hen egg yolk preparation on performance of piglets Eugeniusz R. Grela; Jan Matras; Katarzyna Szafran; Wacław Krasucki artykuł 2000 Zaznacz: Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych
Przejdź do zbioru
Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: The effect of rapeseed cake fed without or with citric acid in the sows' diets on their reproductive performance and chemical composition of colostrum and milk
Przejdź do zbioru
The effect of rapeseed cake fed without or with citric acid in the sows' diets on their reproductive performance and chemical composition of colostrum and milk Eugeniusz R. Grela; Jan Matras; Wacław Krasucki artykuł 2004 Zaznacz: Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin
Przejdź do zbioru
Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2000