Zaznacz: Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek
Przejdź do zbioru
Wpływ poekstrakcyjnej śruty bawełnianej w dawkach pokarmowych dla świń na szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy i strawność dawek Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1976 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część II. Tranzyt pasz przez przewód pokarmowy Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Uproszczone mieszanki treściwe w zimowym żywieniu krów mlecznych Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1991 Zaznacz: Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach
Przejdź do zbioru
Żywienie krów mlecznych przy zróżnicowanym poziomie białka i energii w dawkach Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1993 Zaznacz: Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz
Przejdź do zbioru
Wpływ ilości i jakości białka w dawce dla owiec na pobieranie i tranzyt pasz objętościowych. Część I. Pobieranie pasz Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik artykuł 1987 Zaznacz: Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku granulowanych wysłodków i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego
Przejdź do zbioru
Wpływ dodatku kiszonki i suszu z kukurydzy na wydajność mleczną krów w okresie żywienia pastwiskowego Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1992 Zaznacz: Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec
Przejdź do zbioru
Wpływ śruty z bobiku na wykorzystanie azotu, strawność oraz na wskaźniki biochemiczne krwi u owiec Jan Matras; Jan Wojtasik; Krystyna Różaniecka; Stanisław Wójcik; Wanda Bojarczyk artykuł 1992 Zaznacz: Bilansowanie żywienia krów mlecznych przy zastosowaniu francuskiego systemu INRA 1988
Przejdź do zbioru
Bilansowanie żywienia krów mlecznych przy zastosowaniu francuskiego systemu INRA 1988 Jan Matras; Jan Wojtasik; Małgorzata Kwiecień; Stanisław Wójcik artykuł 1995 Zaznacz: Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Buraki pastewne i śruta z łubinu w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1994 Zaznacz: Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych
Przejdź do zbioru
Efektywność wysokich dawek preparatów mocznikowych w żywieniu krów mlecznych Jan Matras; Jan Wojtasik; Stanisław Wójcik; Tadeusz Soroka artykuł 1988 Zaznacz: Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli
Przejdź do zbioru
Pobieranie przez krowy zielonki pastwiskowej i kiszonki z kukurydzy podawanych do woli Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk; Stanisław Wójcik artykuł 1997 Zaznacz: Zawartość składników pokarmowych i mineralnych w nasionach grochu (Pisum sativum), lędźwianu (Lathyrus sativus), soczewicy (Lens culinaris) i soi (Glicyne max)
Przejdź do zbioru
Zawartość składników pokarmowych i mineralnych w nasionach grochu (Pisum sativum), lędźwianu (Lathyrus sativus), soczewicy (Lens culinaris) i soi (Glicyne max) Jan Wojtasik; Paulina Stępniak-Sołyga artykuł 2003 Zaznacz: Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny
Przejdź do zbioru
Ocena energetycznego i białkowego żywienia krów mlecznych w gospodarstwach specjalistycznych środkowo-wschodniej Polski. Okres letnio-jesienny Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88
Przejdź do zbioru
Wyniki doświadczeń żywieniowych przeprowadzonych na krowach mlecznych według norm polskich w ocenie systemu francuskiego INRA 88 Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych
Przejdź do zbioru
Wpływ paszy treściwej na strawność dawek pokarmowych u owiec dorosłych Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2003 Zaznacz: Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin
Przejdź do zbioru
Skład mineralny zielonek w zalezności od gatunku i fazy wegetacji roślin Barbara Bujanowicz; Jan Matras; Jan Wojtasik; Renata Klebaniuk artykuł 2000