Wyniki wyszukiwania
Przejdź do zbioruSkład chemiczny mięsa zajęcy z uwzględnieniem ich wieku i miejsca pozyskania
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XIX 43
- Rok: 2001
Przejdź do zbioruWartość użytkowa i skład chemiczny mięsa ryb z jezior Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVIII 23
- Rok: 2000
Przejdź do zbioruJakość mleka sprzedawanego na targowiskach Lublina w porównaniu z mlekiem spożywczym z sieci detalicznej
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVII 14
- Rok: 1999
Przejdź do zbioruJakość higieniczna mleka spożywczego rozprowadzanego w sieci detalicznej Lublina i Kielc
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXII 5
- Rok: 2004
Przejdź do zbioruZwiązek genetycznych wariantów białek mleka z wydajnością mleczną krów mięsnych oraz wynikami odchowu ich potomstwa. I. Rasa hereford
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Jolanta Król
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 11
- Rok: 2003
Przejdź do zbioruZwiązek genetycznych wariantów białek mleka z wydajnością mleczną krów mięsnych oraz wynikami odchowu ich potomstwa. II. Rasa limousine
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Jolanta Król
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 12
- Rok: 2003
Wyświetlono 6 rekordów
Znaleziono 6 rekordów