Wyniki wyszukiwania
- Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVII 12
- Rok: 1999
- Przejdź do zbioru
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XIV 10
- Rok: 1996
- Przejdź do zbioru
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XIV 11
- Rok: 1996
- Przejdź do zbioru
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XV 8
- Rok: 1997
- Przejdź do zbioru
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVI 2
- Rok: 1998
- Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XVII 13
- Rok: 1999
- Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Mariusz Florek
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XX 6
- Rok: 2002
- Przejdź do zbioru
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP
- Kolekcja: artykuł
- Autor: Mariusz Florek
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 2
- Rok: 2003
- Przejdź do zbioru
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXI, N1 34
- Rok: 2003
- Przejdź do zbioru
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XXIII 12
- Rok: 2005
- Przejdź do zbioru
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek
- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE, Zootechnica
- Tom/numer: XIX 10
- Rok: 2001
Wyświetlono 11 rekordów
Znaleziono 11 rekordów