Zaznacz: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. I. Dry matter and ash content Anna Litwińczuk; Janina Nowakowska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1999 Zaznacz: Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej
Przejdź do zbioru
Porównanie polimorfizmu białek mleka u krów z gospodarstw indywidualnych i zakładów doświadczalnych Akademii Rolniczej Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska artykuł 1996 Zaznacz: Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów
Przejdź do zbioru
Związek między polimorfizmem białek mleka a produkcyjnością krów Anna Asarabowska; Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariusz Florek artykuł 1996 Zaznacz: Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego
Przejdź do zbioru
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego Anna Litwińczuk; Beata Markiewicz; Bożena Różańska; Joanna Barłowska; Mariusz Florek artykuł 1997 Zaznacz: Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego
Przejdź do zbioru
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego Agnieszka Kleczkowska; Anna Drozd; Anna Litwińczuk; Mariusz Florek artykuł 1998 Zaznacz: Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content
Przejdź do zbioru
Variability of beef chemical composition with regard to some factors determining it. Il. Protein and fat content Anna Litwińczuk; Joanna Barłowska; Mariola Pieróg; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 1999 Zaznacz: Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP
Przejdź do zbioru
Wartość rzeźna tusz buhajków i jałówek w zależności od klasy umięśnienia i otłuszczenia EUROP Mariusz Florek artykuł 2002 Zaznacz: Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP
Przejdź do zbioru
Porównanie udziału i składu tkankowego elementów cennych w półtuszach buhajków i jałówek w zależności od klasy uformowania lub otłuszczenia EUROP Mariusz Florek artykuł 2003 Zaznacz: Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński
Przejdź do zbioru
Porównanie wyników oceny tusz wieprzowych w systemie EUROP przy użyciu aparatu ULTRA-FOM i Dramiński Anna Litwińczuk; Małgorzata Ornatowska; Mariusz Florek; Monika Kędzierska-Matysek; Piotr Skałecki artykuł 2003 Zaznacz: The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification
Przejdź do zbioru
The Physico-chemical properties of the muscle longissimus lumborum according to the accepted method of pork quality classification Anna Litwińczuk; Małgorzata Ryszkowska-Siwko; Mariusz Florek; Piotr Skałecki artykuł 2005 Zaznacz: Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek
Przejdź do zbioru
Współzależności pomiędzy wynikami klasyfikacji tusz w systemie EUROP a wartością rzeźną buhajków i jałówek Anna Litwińczuk; Mariusz Florek; Zygmunt Litwińczuk artykuł 2001