Zaznacz: Zawartość selenu w nasionach roślin strączkowych grubonasiennych
Przejdź do zbioru
Zawartość selenu w nasionach roślin strączkowych grubonasiennych Jacek Rączkiewicz; Stanisław Matyka; Waldemar Korol artykuł 1987 Zaznacz: Wpływ cech rasowych na zawartość kwasów tłuszczowych w mleku loch
Przejdź do zbioru
Wpływ cech rasowych na zawartość kwasów tłuszczowych w mleku loch Aleksander Walkiewicz; Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matyka artykuł 1985 Zaznacz: Chemical content of milk from wild sows (Sus scrofa ferus)
Przejdź do zbioru
Chemical content of milk from wild sows (Sus scrofa ferus) Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matyka artykuł 1997 Zaznacz: Reakcje wzrostowe świń żywionych mieszankami z udziałem zakwaszacza Cytromix konserwant
Przejdź do zbioru
Reakcje wzrostowe świń żywionych mieszankami z udziałem zakwaszacza Cytromix konserwant Aleksander Walkiewicz; Anna Krekin; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matyka artykuł 2001 Zaznacz: Wpływ udziału kwasu ortofosforowego w mieszankach paszowych na wyniki odchowu kurcząt brojlerów
Przejdź do zbioru
Wpływ udziału kwasu ortofosforowego w mieszankach paszowych na wyniki odchowu kurcząt brojlerów Anna Krekin; Jolanta Rubaj; Stanisław Matyka; Teresa Jaśkiewicz artykuł 2005 Zaznacz: Ocena poziomu cholesterolu i struktury kwasów tłuszczowych u mieszańców różnych form genetycznych świń
Przejdź do zbioru
Ocena poziomu cholesterolu i struktury kwasów tłuszczowych u mieszańców różnych form genetycznych świń Aleksander Walkiewicz; Anna Dziubak; Eugeniusz Wielbo; Ludwik Tochman; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2001 Zaznacz: Wpływ udziału krwi dzika (Sus scrofa ferus) i masy ubojowej świniodzików na cechy jakościowe surowca rzeźnego
Przejdź do zbioru
Wpływ udziału krwi dzika (Sus scrofa ferus) i masy ubojowej świniodzików na cechy jakościowe surowca rzeźnego Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2000 Zaznacz: Wpływ genotypu mieszańców świń i anatomicznej grupy mięśni na zawartość kwasów tłuszczowych i poziom cholesterolu u prosiąt klasy barbecue
Przejdź do zbioru
Wpływ genotypu mieszańców świń i anatomicznej grupy mięśni na zawartość kwasów tłuszczowych i poziom cholesterolu u prosiąt klasy barbecue Aleksander Walkiewicz; Diana Łubkowska; Eugeniusz Wielbo; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2003 Zaznacz: Wpływ zastosowania nasion lnianki siewnej (Camelina sativa) w żywieniu tuczników na wartość cech tucznych i rzeźnych świń
Przejdź do zbioru
Wpływ zastosowania nasion lnianki siewnej (Camelina sativa) w żywieniu tuczników na wartość cech tucznych i rzeźnych świń Aleksander Walkiewicz; Anna Mazur; Eugeniusz Wielbo; Małgorzata Sałyga; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2005 Zaznacz: Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy "brojler-grill" świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbp
Przejdź do zbioru
Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy "brojler-grill" świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbp Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matyka artykuł 2000 Zaznacz: Blood picture of broiler chickens fed a different diet. I. The Diet with different fats
Przejdź do zbioru
Blood picture of broiler chickens fed a different diet. I. The Diet with different fats Elżbieta Kaczanowska; Ewa Szubartowska; Kazimiera Gromysz-Kałkowska; Stanisław Matyka artykuł 1991 Zaznacz: Blood picture of broiler chickens fed a different diet. II. The Diet with triticale and fat
Przejdź do zbioru
Blood picture of broiler chickens fed a different diet. II. The Diet with triticale and fat Ewa Szubartowska; Kazimiera Gromysz-Kałkowska; Stanisław Matyka artykuł 1991