Tabela wyników wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania

Widok wyników
Znaleziono 12 rekordów
Lista pozycji
Pole wyboru
MiniaturaTytułAutor (Twórca)KolekcjaRok wydania
Przejdź do zbioru
Zawartość selenu w nasionach roślin strączkowych grubonasiennychJacek Rączkiewicz; Stanisław Matyka; Waldemar Korolartykuł1987
Przejdź do zbioru
Chemical content of milk from wild sows (Sus scrofa ferus)Aleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matykaartykuł1997
Przejdź do zbioru
Reakcje wzrostowe świń żywionych mieszankami z udziałem zakwaszacza Cytromix konserwantAleksander Walkiewicz; Anna Krekin; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matykaartykuł2001
Przejdź do zbioru
Wpływ udziału kwasu ortofosforowego w mieszankach paszowych na wyniki odchowu kurcząt brojlerówAnna Krekin; Jolanta Rubaj; Stanisław Matyka; Teresa Jaśkiewiczartykuł2005
Przejdź do zbioru
Ocena poziomu cholesterolu i struktury kwasów tłuszczowych u mieszańców różnych form genetycznych świńAleksander Walkiewicz; Anna Dziubak; Eugeniusz Wielbo; Ludwik Tochman; Marek Babicz; Stanisław Matykaartykuł2001
Przejdź do zbioru
Wpływ udziału krwi dzika (Sus scrofa ferus) i masy ubojowej świniodzików na cechy jakościowe surowca rzeźnegoAleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matykaartykuł2000
Przejdź do zbioru
Wpływ genotypu mieszańców świń i anatomicznej grupy mięśni na zawartość kwasów tłuszczowych i poziom cholesterolu u prosiąt klasy barbecueAleksander Walkiewicz; Diana Łubkowska; Eugeniusz Wielbo; Marek Babicz; Stanisław Matykaartykuł2003
Przejdź do zbioru
Wpływ zastosowania nasion lnianki siewnej (Camelina sativa) w żywieniu tuczników na wartość cech tucznych i rzeźnych świńAleksander Walkiewicz; Anna Mazur; Eugeniusz Wielbo; Małgorzata Sałyga; Marek Babicz; Stanisław Matykaartykuł2005
Przejdź do zbioru
Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy "brojler-grill" świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbpAleksander Walkiewicz; Eugeniusz Wielbo; Jacek Burdzanowski; Marek Babicz; Stanisław Matykaartykuł2000
Przejdź do zbioru
Wpływ cech rasowych na zawartość kwasów tłuszczowych w mleku lochAleksander Walkiewicz; Andrzej Stasiak; Eugeniusz Wielbo; Stanisław Matykaartykuł1985
Przejdź do zbioru
Blood picture of broiler chickens fed a different diet. I. The Diet with different fatsElżbieta Kaczanowska; Ewa Szubartowska; Kazimiera Gromysz-Kałkowska; Stanisław Matykaartykuł1991
Przejdź do zbioru
Blood picture of broiler chickens fed a different diet. II. The Diet with triticale and fatEwa Szubartowska; Kazimiera Gromysz-Kałkowska; Stanisław Matykaartykuł1991
Znaleziono 12 rekordów