Wyniki wyszukiwania
- Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Salty and sweet snack enriched with sprouted wheat grain flour: raw data from industrial work and research and development results
- Autor:
- Rok publikacji: 2023
 
- Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych- Kolekcja: Dane badawcze
- Nazwa datasetu: Ciastka kruche wzbogacone zieloną kawą; dane surowe wyników prac koncepcyjnych i badań rozwojowych
- Autor:
- Rok publikacji: 2022
 
 Przejdź do zbioru Przejdź do zbioru- Mathematical Modeling of Water-Soluble Astaxanthin Release from Binary Polysaccharide/Gelatin Blend Matrices- Kolekcja: artykuł
- Autor:
- Tytuł czasopisma: Colloids Interfaces
- Tom/numer: 5 3
- Rok: 2021
 
 Przejdź do zbioru Przejdź do zbioru- Gum Arabic/Gelatin and Water-Soluble Soy Polysaccharides/Gelatin Blend Films as Carriers of Astaxanthin—A Comparative Study of the Kinetics of Release and Antioxidant Properties
Wyświetlono 4 rekordy
Znaleziono 4 rekordy